F

4.3 stjerner på Trustpilot

Udskiftning af tag

Skal I have udskiftet Jeres tag, så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud

4.3 stjerner på Trustpilot

Kundernes udtalelser

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem tiden.

Udskiftning af tag

Hvordan ved du, om dit tag skal skiftes?

Hvis din varmeregning stiger hvert år, kan det være tegn på dårlig isolering og utæt tag. Hvis du oplever dette eller dit tag er gammelt, så kontakt os endelig, så kommer vi ud og kigger på det. Vi vurderer dit behov, giver dig rådgivning i forhold til æstetik, holdbarhed, klimavenlighed og de danske vejrforhold. På baggrund af dette giver vi dig den bedste anbefaling og en god pris. Vi har flere års erfaring med tagdækning, derfor kan du være tryg omkring, at alt nødvendigt er taget i betragtning, herunder lovmæssige krav, tinglyste servitutter og lokalplaner. Desuden kan vi give dig en garanti for tagets holdbarhed, som afhænger af tagtype, model og kvalitet. Vi kan også give dig rådgivning om, hvilken tagtype, der æstetisk passer bedst til husets arkitektur. Tag kan holde mellem 30-100 år, derfor er udseendet også vigtigt, fordi du skal kigge på dit tag hver eneste dag i mange år frem.

Når du benytter os som din håndværker, kan du være sikker på, at taget er monteret korrekt. Det er vigtigt for at være sikret af forsikringen, men også for at forlænge holdbarheden og lette et eventuelt senere salg af dit hus. Husets værdi bliver ligeledes øget markant, hvis alt er udført i overensstemmelse med gældende regler og løbende vedligeholdelse er foretaget.

Vi kan give dig den bedste rådgivning og pris ved at komme ud og kigge på dit hus. I visse tilfælde er det måske kun nødvendigt med renovering af dit tag. Vi vurderer også, om undertaget og lægterne skal skiftes. Ofte kan det være en god idé at foretage ekstra isolering ifm. tagdækning, fordi det er en billigere løsning at gøre det samtidigt og giver dig samtidigt en energiforbedring.

Som nævnt tidligere er vedligeholdelse af stor betydning. Dette kommer vi også gerne ud og kigger på, når der er behov for det. Det anbefales at kigge sit tag efter hvert 5. år.

Udskiftning af tag

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os, så kommer vi ud og giver dig et uforpligtende tilbud.

Har du nogle spørgsmål?

Vil du i kontakt med os?

Vil du kontaktes af os, så skriv dit navn, mail og/eller telefonnummer i formularen på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.