F

4.3 stjerner på Trustpilot

Nye gulve

Trænger du til et nyt gulv eller trænger dine eksisterende gulve til en kærlig behandling? Fogel’s tilbyder løsningen som passer til dine behov.

4.3 stjerner på Trustpilot

Kundernes udtalelser

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem tiden.

Nye gulve

Har du drømme om at få lagt nyt gulv, eller har dit eksisterende gulv brug for en kærlig behandling?

Det kan være en stor beslutning, når dit nye gulv skal vælges. Der er mange overvejelser, det er derfor vigtigt at have en fagmand ved din side, som kan rådgive dig.

Hos Fogel’s monterer vi gulvet som du har købt hos leverandøren, af alle typer. Med mange års erfaring tilbyder vi også oprettelse af nuværende gulv, så det bliver nivelleret, samt lægning af nye plankegulve eller pladder som er parat til gulvvarme eller klikgulve.

Reparation, som f.eks. ilægning af nye gulvbrædder samt gulvslibning af ældre eller slidte gulve, er også en del af vores ekspertise.

Vi tager ansvaret for hele opgaven, så du ikke skal gøre andet end at nyde synet af dit nye eller nyreparerede gulv. Dit nye gulv bliver lagt af fagfolk, som har mange års erfaring indenfor området.

Hos Fogel’s tilbyder vi den bedste løsning til netop dine behov, uanset hvilken løsning af gulv du ønsker. Et af vores kendetegn er nemlig den høje kvalitet vi udfører opgaven med.

Har du nogle spørgsmål?

Vil du i kontakt med os?

Vil du kontaktes af os, så skriv dit navn, mail og/eller telefonnummer i formularen på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.