F

4.3 stjerner på Trustpilot

Garage og carporte

Trænger du til en ny garage eller en carport? Fogel’s tilbyder løsningen som passer til dine behov.

4.3 stjerner på Trustpilot

Kundernes udtalelser

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem tiden.

Garage og carporte

Skal du have bygget en garage eller carport og mangler du samtidig kyndig vejledning i design, træsort, behandling og vedligeholdelse af træet, så er du kommet til den rette. Vi opfører garager og carporte med et let og elegant udtryk. Vi vælger design i samråd med dig som kunde og sætter både design, funktionalitet og kvalitet højt. Vi bruger kun kvalitetstræ med langvarig holdbarhed, der kan stå imod det danske klima og beskytte din bil eller campingvogn mod al slags vejr. Den træsort, som er bedst udendørs, er trykimprægneret fyr- og grantræ. Vi udfører håndværk af høj kvalitet og indvier dig i hele processen fra rådgivning til den er opført.

Under overvejelsen om anskaffelse af en garage eller carport er det vigtigt at have følgende i tankerne:

Vi er gode til at vejlede om stil, så den passer godt til huset og din grund. Her indgår både valg af størrelse, farve og design.
Skal den placeres i forbindelse med huset eller stå frit?
Er den til én eller to biler? Skal der være plads til cykler? Ønsker du et redskabsskur eller værksted i forbindelse hermed? Skal de forskellige funktioner være opdelt eller foregå i samme rum? Skal der være vinduer for at give mere lys?
En carport er billigere at opføre og tager ikke opmærksomheden fra huset. Til gengæld sikrer en garage bedre mod tyveri og frost. Det er blot nogle af de få ting at tage i betragtning i valget af type.

Kontakt os endelig, når du vil have opført en carport eller garage, så kommer vi ud til dig for at give dig den bedste rådgivning og finde en løsning sammen med dig, som vil glæde dig mange år frem.

Har du nogle spørgsmål?