F

4.3 stjerner på Trustpilot

Tilbygninger til huse

Har du brug for tilbygning til dit hus? Fogel’s tilbyder løsningen, som passer til dine behov.

4.3 stjerner på Trustpilot

Kundernes udtalelser

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem tiden.

Tilbygninger til huse

Har du brug for mere plads i boligen?

Så kan en tilbygning netop være den bedste løsning for dig. Har du fået byggetilladelse til tilbygning af hus og har du plantegning? Hvordan får du forvandlet dine byggedrømme til en indflytningsklar bolig?

Der er mange beslutninger, som kræver grundig overvejelse, når du vil bygge til. Vi sørger for at klæde dig godt på igennem hele forløbet med kompetent og professionel rådgivning – Fogel’s er en tømrer du kan stole på. Vi har stor erfaring med tilbygninger og kan komme med fordelagtige anbefalinger til din kommende tilbygning. Uanset hvor stort projektet er, kræver det en god og solid dialog både inden og under arbejdet. Noget som vi altid har prioriteret højt.

Vi har stor respekt for din tilbygningsopgave, og ved at det vigtigste for dig er, at du er tilfreds med arbejdet og den færdige tilbygning.

Det er derfor vigtigt for os at tilbyde en optimal løsning og udførelse af projektet, som netop passer til dine behov.

Vi tilbyder at udføre alle trækonstruktioner i tilbygningen der skal laves i træ og gips, fra spær til vægge, vinduer og døre og fra gulve til lofter.

Har du nogle spørgsmål?

Vil du i kontakt med os?

Vil du kontaktes af os, så skriv dit navn, mail og/eller telefonnummer i formularen på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.