4.3 stjerner på Trustpilot

Bygning og renovering af sommerhus

Har du købt en grund til nyt sommerhus, eller skal renovere dit sommerhus, så tag os med på råd, så vi sammen kan finde den bedste løsning for Jer.

4.3 stjerner på Trustpilot

Kundernes udtalelser

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem tiden.

Bygning og renovering af sommerhus

Hos Tømrermester Fogels sætter vi stor pris på at overvære byggeprocessen fra fundament til færdigbygget sommerhus. Derfor er bygning af sommerhuse og sommerhus renovering et af vores helt store ekspertiseområder. Som din professionelle tømrer vejleder vi dit i alt fra design til lovgivning ved din sommerhus renovering. Vores kendetegn er træhuse bygget i bedste kvalitet i den stil, som du ønsker. Uanset dine ønsker til stil og om du drømmer om et enkeltplans eller flerplans sommerhus, kan vi hjælpe dig.

Vi anvender miljørigtige materialer og opfører også lavenergihuse, både af hensyn til miljøet og vores fremtid, samt din energiregning. Desuden isolerer vi, så du har mulighed for at opholde dig i dit sommerhus året rundt. På denne måde få maksimal glæde af dit sommerhus.

Eftersom vi er tømrere og elsker træ, anbefaler vi sommerhuse bygget i træ, både udvendigt og indvendigt, med tilhørende træterrasse, idet vi mener at træ tilføjer ekstra hygge og sommerhusstemning.

Vi er alle uddannede tømrere, som kun samarbejder med håndværkere, der lever op til samme standard som os selv. Derfor kan du altid føle dig i trygge hænder med os som din tømrermester.

Har du nogle spørgsmål?

Vil du i kontakt med os?

Vil du kontaktes af os, så skriv dit navn, mail og/eller telefonnummer i formularen på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.