F

4.3 stjerner på Trustpilot

Bygning og renovering af sommerhus

Har du købt en grund til nyt sommerhus, eller har du brug for hjælp til renovering af sommerhus? Så tag Tømrermester Fogels med på råd.

Sammen skal vi nok finde den bedste løsning for Jeres sommerhus, hvad end det er et nyt sommerhus, renovering af sommerhus eller ombygning af sommerhus.

4.3 stjerner på Trustpilot

Kundernes udtalelser

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem tiden.

Bygning og renovering af sommerhus

Hos Tømrermester Fogels sætter vi stor pris på at overvære byggeprocessen fra fundament til færdigbygget sommerhus. Derfor er bygning af sommerhuse og sommerhus renovering et af vores helt store ekspertiseområder. Som din professionelle tømrer vejleder vi dig i alt fra design til lovgivning ved din sommerhus renovering. Vores kendetegn er træhuse bygget i bedste kvalitet i den stil, som du ønsker. Uanset dine ønsker til stil af bygning og renovering af sommerhus eller om du drømmer om et enkeltplans eller flerplans sommerhus, kan vi hjælpe dig.

Vi anvender miljørigtige materialer og opfører også lavenergihuse, både af hensyn til miljøet og vores fremtid, samt din energiregning. Desuden isolerer vi, så du har mulighed for at opholde dig i dit sommerhus året rundt. På denne måde får du maksimal glæde af din ombygning af sommerhus.

Eftersom vi er tømrere og elsker træ, anbefaler vi ombygning af sommerhus og bygning af sommerhuse i træ, både udvendigt og indvendigt, med tilhørende træterrasse, idet vi mener at træ tilføjer ekstra hygge og sommerhusstemning.

Vi er alle uddannede tømrere, som kun samarbejder med håndværkere, der lever op til samme standard som os selv. Derfor kan du altid føle dig i trygge hænder med os som din tømrermester til din bygning af sommerhus eller sommerhus renovering.

Har du nogle spørgsmål til renovering af sommerhus?

Skal vi stå for din renovering af sommerhus?

Vil du kontaktes af os, så skriv dit navn, mail og/eller telefonnummer i formularen på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt angående din ombygning af sommerhus.