F

4.3 stjerner på Trustpilot

Hegn og plankeværk

Trænger du til et hegn eller plankeværk? Fogel’s tilbyder løsningen som passer til dine behov.

4.3 stjerner på Trustpilot

Kundernes udtalelser

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem tiden.

Tømrer til hegn og plankeværk

Trænger du til et nyt hegn eller plankeværk?

Hos Fogel’s udfører og opsætter vi dit nye hegn eller plankeværk.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med udførelse og opsætning af hegn eller plankeværk. Uanset hvilken højde eller længde du ønsker, kan vi med vores mange års erfaring løse opgaven med fokus på dine behov og ønsker.

Vi udfører og opsætter dit nye hegn eller plankeværk, om det er dine egne idéer eller om du ønsker vores idéer til, hvordan dit nye hegn eller plankeværk skal se ud. Hos Fogels laver vi alt i træhegn og plankeværk, vi kan bl.a. hjælpe dig med et komposithegn eller skagen hegn.

Vi samarbejder med dig, fra start til slut, om det endelige udseende på hegnet eller plankeværket.

Hos Tømrermester Fogels har vi mange års erfaring inden for området og hos os er dine behov og ønsker altid i fokus. Vi følger altid projektet fra start til slut, så du er garanteret et kvalitetsmæssigt resultat.

Har du nogle spørgsmål?

Nyt og stilrent hegn og plankeværk

Drømmer du om at få opsat et helt nyt og stilrent plankeværk eller havehegn, kan du være sikker på at Tømrermester Fogels er din tømrer til opgaven. Med vores mangeårige erfaring i branchen har vi hos Tømrermester Fogels opsat talrige plankeværker og hegn, hvilket har resulteret i mange glade og tilfredse kunder i Nordsjælland og København.

Vi varetager indsamling af materialer og opsætning af hegn for både privat personer og erhvervsdrivende. Hos Tømrermester Fogels går vi meget op i at indgå i et tæt samarbejde med vores kunder, således at hegnsopsætningen bliver præcis som du ønsker den.

Få rådgivning og sparring til din opsætning af hegn eller plankeværk

Som din pålidelige lokale tømrer står Tømrermester Fogels klar som dit tømrerfirma til at yde professionel rådgivning og sparring gennem alle faser af din hegn opsætning. Vores ekspertise dækker alt fra planlægning til den endelige udførelse, uanset om du ønsker hjælp til at realisere dine egne visioner for hegn, plankeværker eller andre tømreropgaver.

Hos os finder du et bredt udvalg af fleksible løsninger til opsætning af plankeværk og hegn, der er skræddersyet til at opfylde dine specifikke ønsker og behov. Vi lægger vægt på personlig rådgivning for at sikre, at det endelige resultat matcher dine præferencer til fulde, så du får præcis det udtryk og den funktionalitet, du drømmer om.

Priser på opsætning af plankeværk og hegn

Hos Tømrermester Fogels forstår vi at hvert hegn er unikt. Prisen på opsætning af plankeværk og hegn kan variere, da den afhænger af flere faktorer som valg af materiale, længde og højde af dit hegn, og eventuelle særlige tilpasninger. Som dit tømrerfirma lægger vi stor vægt på at tilbyde dig hegn og plankeværk løsninger, der matcher netop dine behov og visioner.

Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os, så vi sammen kan drøfte din opsætning af plankeværk eller hegn. På den måde kan vi give dig en skræddersyet prisvurdering, der afspejler dine specifikke ønsker og krav. Lad os sammen skabe noget varigt og smukt til dit hjem.

Vil du i kontakt med os?

Vil du kontaktes af os, så skriv dit navn, mail og/eller telefonnummer i formularen på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Sommertilbud på hegn

Sommertilbud på hegn

Raftehegn med bark
1.500 kr. + moms pr meter

Brædder hegn 1 på 2
1.350 kr + moms pr meter