F

4.3 stjerner på Trustpilot

Renovering af lejligheder

Har du brug for renovering af lejlighed samt rådgivning herom? Fogel’s tilbyder løsningen som passer til dine behov.

4.3 stjerner på Trustpilot

Kundernes udtalelser

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem tiden.

Renovering af lejligheder

Har du købt drømmelejligheden og trænger den til en istandsættelse?

Lejlighedsrenovering kan være en stor opgave, der kan være meget kompliceret, om det er en væg som skal fjernes eller om der skal sættes nyt køkken op. Det kræver hjælp at styre uden om en masse faldgrupper, for at opnå det ønskede resultat. Vi tilbyder relevant udførelse samt rådgivning ved renovering af lejligheder, så dine idéer, budget og fysiske rammer hænger sammen.

Professionel rådgivning ved renovering af lejlighed

Hos Fogel’s har vi mange års erfaring inden for byggebranchen og renoveringer af mindre og større lejligheder. Derfor kan vi netop tilbyde dig relevant rådgivning under hele renoveringen, hvilket øger chancerne for, at du bliver tilfreds med det endelige resultat.

Som din tømrer er det vigtigt for os, at arbejdet bliver udført så både du og vi er tilfredse med det endelige resultat. Derfor tjekker vi jævnligt op på, i samarbejde med dig, at projektet lever op til den gode kvalitet og service, som er kernen af vores arbejde.

Når du indgår et samarbejde med os, forpligter vi os til at levere et resultat, både du og vi kan stå inde for. Derfor gør vi en dyd i at have en ærlig, åben og klar kommunikation med hensyn til hele projektet som indeholder tidsplanlægning, priser m.m.

Vi skaber en løsning, som passer til dit behov, og vi kan hjælpe dig i hele processen og være tovholder for hele renoveringen og dermed stå for opgaven. Hvis behovet er mindre, rådgiver vi dig også gerne med enkelte dele af forløbet.

Har du nogle spørgsmål?

Vil du i kontakt med os?

Vil du kontaktes af os, så skriv dit navn, mail og/eller telefonnummer i formularen på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.